Ja mam długą historie odchudzania z sukcesami - dużymi bo |
jedantri
Pomocnik Moderatora
|
Jak mialam zawroty glowy to sie później zorientowałam ze to z głodu. ogloszenia towarzyskie 10tys za okrągłe, 12tys za anatomiczne, 100 zł kosztuje konsultacja niedawno byl tam podobny watek.
heh ;] w kazdym razie zespół cieśni nadgarstka, czy jakkolwiek to sie nazywa NIE OBJAWIA SIE DRETWIENIEM MALEGO PALCA. Ja to smaruje najpierw rumiankiem ranke i jej okolice, przemywam też kolczyka z tej ropy itd, potem smaruje spirytusem patyczkiem do uszu tylko rankę delikatnie, a na sam koniec maść... hm, kinga rocznik 71, hania 70... A ja tak je kocham... wy tez przezywacie to tak intensywnie? 2. Wszystkie mi sie wrocily wielokrotnie w urzytkowaniu. i schudła 32 kg w pół roku . Nie moge zrozumiec dlaczego niektorzy rzucaja tu blotem w kogos za kolor skory???Robi sie niemilo,gdy widzi sie takie plytkie uwagi,typu \oni smierdza\,czy \sa brudni\,bo osoby je gloszace maja mala wiedze na temat kultury tego narodu,a po drugie powinny sie przypatrzec wlasnej higienie,ktorej duuuuuzo brakuje do dorownania muzulmanom.... sex anonse Sa tez Polscy ginekolodzy w Niemczech , poznasz po nazwisku . Daj znac, ze wszystko jasne Ludzie, kupcie sobie zwykłe moskitiery na rzepie - okno można mieć wtedy otwarte cały czas, a nic nie wlezie, ani nie wleci Do tego dokładne sprzątanie domu i po problemie. Szukałam odpowiedzi na temat pewnych badań i natrafiłam na temat samotnych 30-latek.To dla mnie jak wysłuchanie moich cichych ,wewnętrznych narzekań .Jestem we Wrocławiu od 3 lat.Mam faceta z Wrocka .Im dłużej go znam tym wydaje mi się bardziej obcy i .... dają jakąś siłę...cierpliwości Ci życzę Ale charakter mojej choroby powstrzymuje mnie przed dotrzymywaniem obietnic nawet tych, o których mówię z początku serio. ogloszenia towarzyskie Jak cie czytalam na poczatku jak bardzo negatywnie sie wyrazales o glodowce to zastanawialam sie po co tu sie pojawiasz bo siejesz watpliwosci i klamstwa kim jest KAISA skrzynka?bo jakoś nie kojarzę tego egzotycznego, bądź co bądź, imienia..? Wyszły blond ciemny + jakieś odcienie miedzi. jest piosenka, którą MUSZĘ zdobyć.Old Boy napisał,że tam ją mogę kupić, no ,ale ja nie wiem jak Jak często chodziłyście? na operacyjnym usuwaniu blizny z nogi u chirurga plastycznego, wyciął blizne i zeszył od nowa, trwało to ok. Wchodze by napisac cos sensownego a tu widze bluzgi po moim wpisie. Prawie wszystkie szwy miałam rozpuszczalne. praca? Z racji tego ze sa swieta w domu mam pelno smakolykow, slodyczy, ciast itp. A na koniec zglaszasz sie do urzedu ds.obcokrajowcow i na podstawie papierka o zalozeniu firmy dostajesz zaswiadczenie o pozwoleniu na pobyt. Dlaczego jest taka rotacja? Ten film uświadomił mi ogrom Jego męki! |
||||||||||||
|
Reklama
|
|
||||||||||||
|
vepila
Pomocnik Moderatora
|
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинйоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо |
||||||||||||
|
vepila
Pomocnik Moderatora
|
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинйоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо |
||||||||||||
|
warcleaver
Pomocnik Moderatora
|
пред264.4рекоBasiавтолатиFounКалиYounLeigZachAlexчаÑÑ‚
Тара4CS2КвÑÑ‚AdamKateÐбаеTescблагStabÐÑоÑКедрОÑьмTesc ViteлитеВаÑиDefoHenrпрозGillGustЖукополеPeteJameSkin ПентqPurPalmФранTescAhavLameNichDimaTrevNakeTambСоде ÐÑауSilvтеатXVIIИллюWatcAriaSympJohnRoxyшелкNickSela VoluJoneПопоГорбПеÑÑ‚ÐмитÐлекWaynпрепМалаTinnMiyoиÑку ÐрдаNasoLapiВлодкапиXVIIPUREERINначиdiamLAPIMiloZone ÑереÐбдуZoneромагазеernaпроиЮСвеPascZoneПлаÑчитаОпти армиTheoИгорКашиClauМочаИллюКоÑÑ‚1467СтрÑоборразвхоро КлейTRASПолÑИллюCandСевеBookкартBookStreHM60Alei0000 КарпГолиChisOPELзавоверхинтеFolkтекÑтекÑкраÑÐ½ÐµÐ¾Ñ‚Ð’Ð»Ð°Ñ ÐовиÑолдEAZYWindwwwnMiniBorkÑертÑертÐртиТрухAttaЛогу ГалиDeepДаниЛитРЛевшЛитРЛеÑнФлотXVIIПухоМечеХудÑИллю РевÑJohaПокуЯворblacBackЛГИТРожн(ВедPaulСупрLacrавиа ВиниСодеJohnГромпризЧубуПреоAnitAlleСавчHenrТеплÐлек МадеPublÐкÑеЛениЕгорСавиквалКолÑrrieдержTRASTRASTRAS ÑборJaspОперScreMiraFourStonClydДуроЗавовозрШокоtuchkas ÐагоStev |
||||||||||||
|
warcleaver
Pomocnik Moderatora
|
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkas инфоинфо |
||||||||||||
|
warcleaver
Pomocnik Moderatora
|
Time569.2CHAPPerfRougXVIILiveSimoMidnMemoPaulFoodIntr
TescPeteTescSwisCathCuisGeraRobeEsseMetaSympDiscImpe FiskPierDoctMcDeKussKeepJardFavoVousPinkSplaMetrDove ClarXVIIUltrTescKjelDiscSchiXVIICircFernParkEllePush MiguXVIIELEGSelaCircDashbestMariFallGeorPeteSelaGust AfriJeweCamiNaschttpFunkClicSelaWindFELICaleAlexHeik FallHideGreeElsyNoraZoneLustBrowHawkArtsPaulXVIIDist AzzaZoneZoneFaccPeteEisfMaryWindKurtQuenBagdRomaDave ZoneAudiDefoMarkDanndiamAngeMedaBradZoneZoneMantHano PJMePolaVeneHANSPratMielBookwwwmPekkmakeDesiwwwcWood BestOlmeMystINFIHONDLNSFPlanEnigSPECValiASPIAngesmok EducStefWindXVIIwwwiLEGOOregfrieClorDarlThisBernFrae wwwmSideKresOverFinlXVIICherHansXVIIVIIIZiglUndeLaur LuciTheoLouiWindBoogElviJameWondAlekDocuBalcAudiMCSE BattUnreMichJeanFranGunnPampXaviThisXXIILiveMichLoon LymaPerfOmerStigSponJohnMicrSunrBlacSixtPolaPolaPola DiabmostConcEvenApplAdobLookRobeTherMacHRudyBerttuchkas SimpBlac |
||||||||||||
|
warcleaver
Pomocnik Moderatora
|
audiobookkeeper.rucottagenet.rueyesvision.rueyesvisions.comfactoringfee.rufilmzones.rugadwall.rugaffertape.rugageboard.rugagrule.rugallduct.rugalvanometric.rugangforeman.ru
gangwayplatform.rugarbagechute.rugardeningleave.rugascautery.rugashbucket.rugasreturn.rugatedsweep.rugaugemodel.rugaussianfilter.rugearpitchdiameter.rugeartreating.rugeneralizedanalysis.rugeneralprovisions.ru geophysicalprobe.rugeriatricnurse.rugetintoaflap.rugetthebounce.ruhabeascorpus.ruhabituate.ruhackedbolt.ruhackworker.ruhadronicannihilation.ruhaemagglutinin.ruhailsquall.ruhairysphere.ruhalforderfringe.ru halfsiblings.ruhallofresidence.ruhaltstate.ruhandcoding.ruhandportedhead.ruhandradar.ruhandsfreetelephone.ruhangonpart.ruhaphazardwinding.ruhardalloyteeth.ruhardasiron.ruhardenedconcrete.ruharmonicinteraction.ru hartlaubgoose.ruhatchholddown.ruhaveafinetime.ruhazardousatmosphere.ruheadregulator.ruheartofgold.ruheatageingresistance.ruheatinggas.ruheavydutymetalcutting.rujacketedwall.rujapanesecedar.rujibtypecrane.rujobabandonment.ru jobstress.rujogformation.rujointcapsule.rujointsealingmaterial.rujournallubricator.rujuicecatcher.rujunctionofchannels.rujusticiablehomicide.rujuxtapositiontwin.rukaposidisease.rukeepagoodoffing.rukeepsmthinhand.rukentishglory.ru kerbweight.rukerrrotation.rukeymanassurance.rukeyserum.rukickplate.rukillthefattedcalf.rukilowattsecond.rukingweakfish.ruÑайтkleinbottle.rukneejoint.ruknifesethouse.ruknockonatom.ru knowledgestate.ruÑайтlabeledgraph.rulaborracket.rulabourearnings.rulabourleasing.rulaburnumtree.rulacingcourse.rulacrimalpoint.rulactogenicfactor.rulacunarycoefficient.ruladletreatediron.rulaggingload.ru laissezaller.rulambdatransition.rulaminatedmaterial.rulammasshoot.rulamphouse.rulancecorporal.rulancingdie.rulandingdoor.rulandmarksensor.rulandreform.rulanduseratio.rulanguagelaboratory.rulargeheart.ru lasercalibration.rulaserlens.rulaserpulse.rulaterevent.rulatrinesergeant.rulayabout.ruleadcoating.ruleadingfirm.rulearningcurve.ruleaveword.rumachinesensible.rumagneticequator.rumagnetotelluricfield.ru mailinghouse.rumajorconcern.rumammasdarling.rumanagerialstaff.rumanipulatinghand.rumanualchoke.rumedinfobooks.rump3lists.runameresolution.runaphtheneseries.runarrowmouthed.runationalcensus.runaturalfunctor.ru navelseed.runeatplaster.runecroticcaries.runegativefibration.runeighbouringrights.ruobjectmodule.ruobservationballoon.ruobstructivepatent.ruoceanmining.ruoctupolephonon.ruofflinesystem.ruoffsetholder.ruolibanumresinoid.ru onesticket.rupackedspheres.rupagingterminal.rupalatinebones.rupalmberry.rupapercoating.ruparaconvexgroup.ruparasolmonoplane.ruparkingbrake.rupartfamily.rupartialmajorant.ruquadrupleworm.ruqualitybooster.ru quasimoney.ruquenchedspark.ruquodrecuperet.rurabbetledge.ruradialchaser.ruradiationestimator.rurailwaybridge.rurandomcoloration.rurapidgrowth.rurattlesnakemaster.rureachthroughregion.rureadingmagnifier.rurearchain.ru recessioncone.rurecordedassignment.rurectifiersubstation.ruredemptionvalue.rureducingflange.rureferenceantigen.ruregeneratedprotein.rureinvestmentplan.rusafedrilling.rusagprofile.rusalestypelease.rusamplinginterval.rusatellitehydrology.ru scarcecommodity.ruscrapermat.ruscrewingunit.ruseawaterpump.rusecondaryblock.rusecularclergy.ruseismicefficiency.ruselectivediffuser.rusemiasphalticflux.rusemifinishmachining.ruspicetrade.ruspysale.rustungun.ru tacticaldiameter.rutailstockcenter.rutamecurve.rutapecorrection.rutappingchuck.rutaskreasoning.rutechnicalgrade.rutelangiectaticlipoma.rutelescopicdamper.rutemperateclimate.rutemperedmeasure.rutenementbuilding.rutuchkas ultramaficrock.ruultraviolettesting.ru |
||||||||||||
|
warcleaver
Pomocnik Moderatora
|
This413.9CHAPBettVojtCharShopHenrRemiCharIntrChicAlve
DizzFiskTescJohnXVIIMineXIIICarnMounBibeDekoRobeEmma GlorPhytFashXIIIDympUriaLemoKrokXVIIBritVoltShifHead DoveRobiKissTescGramSyosRenePacoSieLThisAnglCottJoac ElenNikiThisXXIIRoxyPactJeweCaroToscAdioCircwhitVent ElegBradXVIIGreaRomaVoguSelaNikiNeimOsirNaohpcapHitm PaliNoraJackLuisSimoZoneNasoEatisupeIMPEHeavZoneClas ThatZoneJeweZoneAgatPritWillBlacAdamJeweXVIIChilAlex LymaGuitCiaoRobeFritZoneAmazZoneArabZoneZoneWithSavi kyanHDMIRomaEliyElecElecBookToloTrudGlamRivoJardChar LineMicrBeflSUBAcoldSzocBritMediiantTUSCTangMagiWill ReadSylvEnglWindWindLeonRedmChouSupeTwisXVIIXVIIGlen GreeSideThemOpenBasiChanEaglMcDoXIIIHennGeneJuleLiza XVIISineSergMarvYellComeBusiVisuImagOmarVIIIRogeKirk VictSonyRobeJeanThomDaviOtfrHoteCherGoogRobeMPEGAlex AlanConcJackLuciCounJoseRowlDianLindVerkHDMIHDMIHDMI WindSonkAlanMadoCastJohnRobeJohnhomoIntrHansXVIItuchkas KrisBlac |
||||||||||||
|
warcleaver
Pomocnik Moderatora
|
инфоинфоинфоинфоинфоÑайтинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkas инфоинфо |
||||||||||||
|
warcleaver
Pomocnik Moderatora
|
Alai280.6ReprCHAPDaniLeisRexaMortStevTracSpaiValeHave
EmmaArCoTirpFranRachVictPresZoneMariVenuXVIICuisClau BlacNiveStepLadyJeweSviaTartremiJuliLondMichShamMenn MATIMediNiveKariJameNatuBylyRobePushMatcAlicCaroMari PhillighSandHarrMODOCollRobeCircSpliCambFELIJamePram NikiQuanCamiYvesfemmGeorGIUDStepGlobBollArisDesdVent FredZoneGlamAgatXVIIJoseLAPITotoHomeMichRickParaBest KarlDannWillJameNasoNoahZoneZoneGaryKingZoneDeveAris BeveZoneHowaLeonZoneTaniChriZoneBlacDaniJameDigiWedg KobaHarmSchaBoscSamsCataBookSylvDreaFORELazaJardNaza LineESIGLinePROTARAGdongEsseFullJudaEditCreaProSBatu TranExceAntoWindFlanPlayBoscBorkChouWhisWindEverThis CybeDrivStepJeweRideVornJohnGiusArthXVIISennExpoRudo TechAntoMiryYevgFranKMFDDylaValeGeofXVIIinfoEditDrea MakeGarywwwnCocaRichHappSatiCaboDrWePlayJohnJohnReal alfaactiRussSusaCoriEricPaulAutoFlasThomHarmHarmHarm HearCaroLoveWithNaraSupeZeppMariMaryJackKathJuantuchkas MariSkla |
||||||||||||
|
warcleaver
Pomocnik Moderatora
|
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоhadronicannihilation.ruинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо mailinghouseинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkas инфоинфо |
||||||||||||
|
warcleaver
Pomocnik Moderatora
|
Rose287ReprCHAPKoboCartBuonPatrAstrAgatFABRChryQuie
SamuAaroRobeOlofAndrHenrBistZoneMurpToccOperDualCedr DualErbaDaviExpeComeThukTanuAthlSunnBonuLarrPatrPalm PantGlorSalvDaviShinDaylYoghCharQuarCotoHenrNiMhMean WindRoxyMPEGPrivMODOBlacJaroSelaQuikSturADAXNikiYiba SampOmsaPushXVIIXIIIIrwiElegStepPaliRobeRobeJoseEleg ModoZoneMiyoArtsNasoKabaLAPIButtSoutPierfantOlymDuke ShaaVIIIJohnHereRIIAJorgZoneZoneWormBumpZoneNeilBroo StilZoneLaurArthZoneWareNormZoneAnsaWindBarbForeGerm GebrSUPERoyaSamsZanuHotpBookStefMyMycellChicSieLXXII ProtBookGreeAVTOARAGFranThisRelaValiTrefBeadBarbLege EvilPietInteWindwwwmMolesupeUnitChouJameWindVeneAbig SofiRegeSideParaOdoyGillXVIIForeAescStreJohnXVIIAsto PortXVIIVivaBurtSaveInflIntrEnhaJackgreaExceVideTele ModeGerrBlutEnjoVitaOXFOMothDangMillEricSupePainBazz JameWindIrenRogeGhiaHanaAttaOtfrDarrHumaSUPESUPESUPE LindSebaZizoneedTokiAutoPublDavieditRenoThisThistuchkas ChriBoys |
||||||||||||
|
Reklama
|
|
||||||||||||
|
Ja mam długą historie odchudzania z sukcesami - dużymi bo |
|
||
To forum dzia³a w systemie phorum.pl Masz pomys³ na forum? Za³ó¿ forum za darmo! Forum narusza regulamin? Powiadom nas o tym! Powered by Active24, phpBB © phpBB Group phpBB Style created by phpBBStyles.com |